Nella Kharisma - Kurang Piknik

Nella Kharisma - Kurang Piknik

Uploaded on: 26 Dec 2018
Music Nella Kharisma - Kurang Piknik is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Kurang Piknik or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : DD STAR Record
Duration : 05 Min 16 Sec
Views : 477.8K
Size : 6.91 MB

Download Lagu MP3 & Video Nella Kharisma - Kurang Piknik

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo







Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno
Lungguh jejer manis, ayem ning dodo


Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu




Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu





Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

4FhVy5Aq9dwY09LvfSTcYUTay5X6r53fCaxY5h9F