Nella Kharisma - Rajodo

Nella Kharisma - Rajodo

Uploaded on: 22 Jul 2018
Music Nella Kharisma - Rajodo is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Rajodo or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : Ilux Official
Duration : 05 Min 14 Sec
Views : 4.5M
Size : 6.89 MB

Download Lagu MP3 & Video Nella Kharisma - Rajodo

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak rak berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote seng keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

L3Jc4ni398IH8xZtmBXYbBVSEN6Q3ghujgVUqOhp