Zaskia Gotik - Paijo  Feat. Rph & Donall

Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall

Uploaded on: 26 Mar 2018
Music Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : Nagaswara FM Radiotemen
Duration : 03 Min 43 Sec
Views : 2.3M
Size : 5.18 MB

Download Lagu MP3 & Video Zaskia Gotik - Paijo Feat. Rph & Donall

Artis: Zaskia Gotik

Album: Paijo - Single

Waktu rilis: 25-03-2018

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Jo Paijo opo kowe ra kroso

Sabendino kowe dadi omongane tonggo

Jo Paijo opo kowe ra isin

Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo biyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Saiki malah mbok sia sia'ne

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Opo biyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Saiki malah mbok sia sia'ne

Kerjomu tura turu mongan mangan

Mrono mrene dolan nganti lali omah ra pekewuh tonggone

Ra peduli bojomu sing kleleran neng omah durung mangan

Amargo ora isoh tuku beras sak lawuhe

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase ditinggal bojone

Minggat dadi TKW jare ben akeh duite

Paijo loro ati disirik bojone

Jarene ora kuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

Paijo Paijo ditinggalke bojone

Jarene rakuat ngragati wedak pupure

TAGS: ,
ahM2XOXUQvxKNuNTCHFfab1hwdp4Z8hT2dQ5yuLZ