Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton)

Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton)

Uploaded on: 15 Jan 2018
Music Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton) is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton) or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : Via Vallen
Duration : 04 Min 08 Sec
Views : 5.4M
Size : 6.55 MB

Download Lagu MP3 & Video Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton)

Tanpo Alas Koe Lungo Biyen Kae
Raono Mesakne Aku Sitik Wae
Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku
Tersakiti Sendiri Di Malam Itu

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

OAHCtXILpyoiofCvK9FQCBLBv7L7yA8Z3t4mliyA